Holbæk Havn

Fast inventar på kajkanten

Holbæk Havn er i rivende udvikling i disse år. Schedio har gennem flere år hjulpet Holbæk Kommune med at holde styr på de mange projekter og nyskabelser.

Schedios engagement på havnen i Holbæk begyndte i 2014 med en ombygning af det gamle skibsværft til rekreativt aktivitetshus, støttet af A. P. Møller Fonden og Realdania. Siden er havneprojekterne knopskudt med bl.a. kulturområdet Filmtorvet, renovering af området Krags Brygge med nye siddemøbler og planteøer samt en mindre stibro over en af havnens mange kanaler.

Nu pågår et større forløb med rensning af regnvand og spildevand for at gøre havnen bedre egnet til badning. Schedio har igennem alle årene fungeret som Holbæk Kommunes faste projektleder og byggerådgiver – i så høj grad, at Schedios Esben Milling nærmest er blevet fast inventar på kajkanten.

”Kommunen har sin egen projektleder, men det er en enorm fordel for klienten, at vi har været en gennemgående figur i så mange år. Vi ved, hvordan de forskellige projekter spiller ind i hinanden. Og vi kan lettere se sammenhængene, så der er god forbindelse mellem alle aktiviteter,” forklarer Esben Milling.

Fakta om projektet

Projektperiode2014 -

YdelserBygherrerådgivning, Projektledelse, Byggeledelse, Udbudsstyring, Bygherreprojektledelse, Arbejdsmiljøkoordinering

KundeHolbæk Kommune

EntrepriseformTotalentreprise

Økonomisk rammeCa. 100 mio. DKK